Campania din R. Moldova ,,Un doctor pentru tine’’ a stabilit orarul consultațiilor pentru perioada 13-18 august 2018

0

Echipele de specialiști din cadrul campaniei „Un doctor pentru tine” urmează să efectueze consultațiile pacienților din Republica Moldova în săptămâna 13-18 august 2018, conform următorului orar:

  • În Centrele de Sănătate din satele Colibași, Slobozia Mare și Larga Nouă, din raionul Cahul vor oferi consultații pe 14 august a.c., specialiștii endocrinologi, oftalmologi, neurologi și cardiologi .
  • În cadrul Centrelor de Sănătate din satele Ciobalaccia, Porumbești și Lărguța, din raionul Cantemir la 16 august 2018.
  • Copii din satele Fundul Galbenei și Bozieni, raionul Hâncești vor fi consultați gratuit de stomatologi în perioada de la 02 august până la data de 17 august 2018.
  • Locuitorii satelor Făleștii Noi, Călugăr, Frumușica, Albunetul Vechi, Albinetul Nou, Musteața, Redi, Socii Noi, din raionul Fălești și ai satelor Izbiște, Cruglic, Ohrincea, Jevreni, Răculești, Bălășești din raionul Criuleni, se pot adresa la Centrele de Sănătate pentru a beneficia de examene radiologice gratuite începând cu data de 13 augustc., până la data de 17 august 2018.

Această campanie intitulată semnificativ  „Un doctor pentru tine” a fost lansată de către pentru a favoriza accesul la serviciile medicale în sate. Astfel, săptămânal, echipe mobile de medici specializați vor merge în sate și vor examina, gratuit, locuitorii.

                                                                                     Stelly Rusnac

Foto: pixabay.com