NUANȚE ACTUALE PENTRU BRUNETE ÎN ANUL 2017
Dacă ești brunetă, ți se potrivește perfect ce au pregătit stiliștii. Culori amețitoare, care au și nume potrivit creativității acestor vremuri: scorțișoară, ciocolată și trufe.
Posesoarele unui păr roșcat sunt și ele norocoase în acest sezon deoarece nuanțele țipătoare de portocaliu au dispărut fără urmă. Acum, la modă sunt nuanțele roșcate estompate: ușor decolorate, însă nu „arse de soare”. În acest caz, domnișoarele trebuie să aleagă nuanțe aurii și de aramă.
Vopsirea părului în șuvite, revine cu noi elemente
Totodată, vopsirea părului în șuvițe aprinse contrastante a revenit în rândul tendințelor de modă în materie de culori de păr 2017, însa într-o prezentare absolut nouă. Combinațiile aprinse au fost uitate, iar tehnica de colorare s-a modificat în totalitate.
Astăzi la modă este naturalețea, de aceea, alegând această tehnică de colorare a părului, recomandăm să optați pentru acele nuanțe suplimentare, care sunt mai apropiate de spectrul de culoare care îl aveți. De exemplu, castaniu deschis+nuanța bobului de grâu+arămiu. Asemenea colorare permite domnișoarelor să arate stilat, fără a-și deteriora structura părului. Vopsirea părului în șuvițe cu contraste minime permite crearea unui aspect stilat și sănatos al părului. O atenție deosebită este acordată și vopsirii vârfurilor.
Această tehnică de colorare este foarte renumită, aceasta dând naștere la multe alte tehnici, printre care vopsirea părului în șuvițe în stil californian. Particularitatea cheie a acestui tip de colorare este efectul de păr ars la soare. Acest truc se privește foarte frumos la șatene și brunete, precum și la posesoarele unui păr în nuanța violacee.
Blondelor și șatenelor, stilistii le recomandă folosirea tehnicii shatush. Aceasta îmbină tehnica ombre și vopsirea părului în stil californian. Efectul de păr ars la soare mai este obținut și cu ajutorul altei tehnici de colorare, balayage. Specificul acestei tehnici constă doar în modul special de aplicare a vopselei pe fire, restul se aseamană cu tehnica shatush.
(A consemnat Cătălina Ceban)