NUANȚE ACTUALE PENTRU BRUNETE ÎN ANUL 2017

Dacă ești brunetă, ți se potrivește perfect ce au pregătit stiliștii. Culori amețitoare, care au și nume potrivit creativității acestor vremuri: scorțișoară, ciocolată și trufe.

Posesoarele unui păr roșcat sunt și ele norocoase în acest sezon deoarece nuanțele țipătoare de portocaliu au dispărut fără urmă. Acum, la modă sunt nuanțele roșcate estompate: ușor decolorate, însă nu „arse de soare”. În acest caz, domnișoarele trebuie să aleagă nuanțe aurii și de aramă.

Vopsirea părului în șuvite, revine cu noi elemente

Totodată, vopsirea părului în șuvițe aprinse contrastante a revenit în rândul tendințelor de modă în materie de culori de păr 2017, însa într-o prezentare absolut nouă. Combinațiile aprinse au fost uitate, iar tehnica de colorare s-a modificat în totalitate.

Astăzi la modă este naturalețea, de aceea, alegând această tehnică de colorare a părului, recomandăm să optați pentru acele nuanțe suplimentare, care sunt mai apropiate de spectrul de culoare care îl aveți. De exemplu, castaniu deschis+nuanța bobului de grâu+arămiu. Asemenea colorare permite domnișoarelor să arate stilat, fără a-și deteriora structura părului. Vopsirea părului în șuvițe cu contraste minime permite crearea unui aspect stilat și sănatos al părului. O atenție deosebită este acordată și vopsirii vârfurilor.

Această tehnică de colorare este foarte renumită, aceasta dând naștere la multe alte tehnici, printre care vopsirea părului în șuvițe în stil californian. Particularitatea cheie a acestui tip de colorare este efectul de păr ars la soare. Acest truc se privește foarte frumos la șatene și brunete, precum și la posesoarele unui păr în nuanța violacee.

Blondelor și șatenelor, stilistii le recomandă folosirea tehnicii shatush. Aceasta îmbină tehnica ombre și vopsirea părului în stil californian. Efectul de păr ars la soare mai este obținut și cu ajutorul altei tehnici de colorare, balayage. Specificul acestei tehnici constă doar în modul special de aplicare a vopselei pe fire, restul se aseamană cu tehnica shatush.

(A consemnat Cătălina Ceban)

Diverse nuanțe de blond

În acest sezon, blondele vor arata deosebit de frumos. Nuanțe apetisante, printre care nuanța grâului, căpșunii și mierii, care au devenit astăzi extrem de populare. Aceste culori reflectă delicatețe, șarm și lejeritate.

Stiliștii sunt atrași nu doar de nuanțe calde, ci și de nuante reci. Asa numitul blond nordic este foarte actual. Nuanțe nobile de platină, argint și aurii ne sunt recomandate de stiliști pentru a fi amestecate folosind tehnica ”ombre”.

Și nuanțele cenușii, de ce nu…

Un alt favorit, răsfățat chiar al zilelor noastre, este cenușiul, care face părul să arate deosebit de stilat. În plus, această nuanță nu are limită de vârstă: se potrivește atât domnițelor tinere, cât și doamnelor mai în vârstă.

Blondul căpșună este o tendință incredibilă a anului 2017. Nuanțele aprinse de grâu cu note din șuvițe roz denotă finețe și delicatețe. Numai că se recomandă categoriei tinere de vârstă, respectiv domnișoarelor…

Și totuși frumusețea naturală rămâne prima…

Asa cum în acest sezon actuală este frumusețea naturală, atunci naunțele de șaten pot fi alese fără a sta mult pe gânduri. Maro, auriu, nuanța bobului de grâu sunt nuanțele la mare căutare. Important este sa alegeți acel produs de colorare care va conferi părului o stralucire uniformă pe toată lungimea lui.

Și alte nuanțe de șaten…

De asemenea sunt actuale și nuanțele reci de șaten, însă trebuie să aveți grijă deoarece este foarte dificil să obțineți acea nuanță perfectă de șaten-cenușiu. Și   atenție, nu orice stilist reușește! Alegeți persoana care are vocația în meseria aranjării părului, un beauty hair stilist dedicate trup și suflet muncii sale…

Cătălina Ceban