Moda vine și revine!

Designerii au adaptat piesele emblematice ale anilor ’70, ’80, ’90 astfel încât să se încadreze noilor tipare de modă.

Moda anilor ’70 înseamnă libertate de exprimare, creativitate, bucurie de viață, exuberanță și nonconformism. Rochiile lungi, înflorate, salopetele, blugii sau pantalonii evazați sunt doar câteva dintre elementele caracteristice anilor ’70, care anul acesta își vor pune tot mai mult amprenta asupra stilului vestimentar.

Aveți deja o pereche de pantaloni sau blugi evazați, cu talie înaltă? Dacă nu, atunci trebuie neapărat să cautați și să cumpărați !

Pantalonii evazați se numară printre piesele vestimentare care nu se vor demoda prea curând. O pereche de astfel de pantaloni poate fi purtată atât în ținute causal, sport, când este necesară o ținută cu o tentă eleganta sau stil office.

 

 

 

 

 

 

O bluză albă este ideală! Și se poate adăuga o jachetă din piele mulată pe corp, până în talie. Rezultatul este un look casual, perfect pentru zilele ploioase de primăvară sau toamnă.

 

 

 

 

 

 

 

Cătălina Ceban

Aveți nevoie de o consultație în domeniu, nu ezitați să întrebați pe mail-ul medicaestetica@yahoo.com

Alături de stilul anilor 60-70, avem cinci culori în trend

De ceva vreme, suntem martorii revenirii stilului ”boho” în modă, dar și în lumea designului interior. Anii șaizeici și șaptezeci se întorc în viețile noastre, însă într-o interpretare nouă și contemporană.

Avem astăzi 5 culori la modă, în primăvara / vara anului 2017, cu denumirile lor oficiale și de asemenea, o serie de alte nuanțe. Este vorba despre următoarele:

1: Denim Niagara

Pe primul loc în tendințele de culoare pentru primăvara 2017 este albastru Niagara, o nuanță de albastru delicat. Suficient de versatil pentru a fi compensat cu aproape fiecare nuanță, acest albastru confortabil este destul de puternic pentru a ne duce undeva aproape la Niagara Falls pentru a privi acel peisaj sublim și a asculta acel sunet de apă de relaxare.

2: Galben Primrose

În cazul în sezonul trecut galben a fost muștar picant, galben Primrose este cel care conduce tendințele de culoare din sezonul primăvară / vară 2017 și pentru un motiv bun. Gucci, Alessandro Michelle au prezentat galben Primrose dintr-o perspectivă mai dramatică, în timp ce Alexis Mabille a folosit această nuanță pe rochii de seară și bluze, să nu mai vorbim acele fuste fabuloase.

3: Albastru Lapis

În cazul în care bleumarin clasic nu descrie atmosfera zilelor însorite de primăvară, albastru Lapis este ideal. Fiind nuanța naturală a pietrei lapis lazuli, această nuanță albastră reprezintă o altă tendință minunată de culoare, ce se încadrează perfect în designul pe care însăși natura a creat-o, pentru noi.

4: Flame Red-Based Orange

Printre tendințele de culoare pentru primăvara / vara anului 2017, portocaliu viu colorat, aceasta este următoarea culoare de pe listă. Nuanța despre care vorbim aici pare să fie blocată între roșu și portocaliu, aduce multă dragoste, distracție și alte sentimente fierbinți. Această nuanță poate fi văzută la Givenchy, de exemplu.

5: Albastru Paradise Island Aqua

Paradise Island se află pe locul cinci pe lista tendințelor de culoare pentru vara 2017. Această nuanță de albastru revigorant, amestecată cu unele nuanțe verzi este de natură să deschidă complet unele țesături rafinate pentru a crea iluzia de apă. Monique Lhuillier, Christian Siriano, Emilio Pucci se numără printre designerii care au inclus această nuanță în colecțiile lor.

Cătălina Ceban