Lasă lucrurile să fie!

0

Ajungi la un moment dat în viață când spui – gata! Las lucrurile să fie!

Ce înseamnă aceasta?

Că ne gândim la trecut și facem planuri de viitor. Gândim, prea mult gândim. Analizăm. Ce am spus ieri, care va fi punctul nostru de vedere mâine. Cum să acționăm și cum să reacționăm.

Ne trezim dimineața și o luăm de la capăt, zi de zi. Mulțumim și suntem recunoscători. Programăm o zi fericită. Și cu toate acestea planurile de bucurie, energie, entuziasm, armonie și pace ne sunt date peste cap. De aroma unui vânt rece emis de persoane care se opun evoluției spirituale, oameni care au decis să rămână încătușați în credințe expirate, învechite. Și toate gândurile pozitive se trezesc într-un noian de negativitate, unde nu facem altceva decât să înotăm.

După câteva zile, trăite în regimul deja-vu, am decis: ”Las lucrurile să fie!”

Legea atracției trimite spre mine numai bine. Cred în forța binelui. Și știu că nimeni și nimic nu poate fi mai presus de Dumnezeu, Creatorul Suprem, pentru că vrem sau nu vrem, dar am venit pe culoar divin, ne-am născut din scânteie divină și avem o misiune de îndeplinit aici, pe Pământ. Și nimeni și nimic nu va sta în calea acestei misiuni. Așadar, nu ne rămâne decât să lăsăm lucrurile să fie!                                                                                                                                          

Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: www.pixabay.com