Luna aprilie, o lună dificilă

Postul prelungit. Astrele deasupra noastră. Ne supraveghează. Și veghează. Numai că nu întotdeauna socoteala de acasă se potrivește cu cea din târg… așa că vom întâmpina ceva greutăți. Soarele trece prin Berbec. Suntem în alertă de conflicte, revolte, violențe, accidente, cataclisme naturale, turbulențe politice și financiar-economice, neînțelegeri, turbulențe. O influență a unor câmpuri de energii nu tocmai pozitive. Cu care ne vom lupta. Finalul – binele învinge. Întotdeauna! Să nu uitați nici o clipă aceasta!

Frământari interne și externe. Bătăi de cap…

Peștii au influențe asupra acestei luni și nu sunt tocmai ideale deoarece ei reprezintă semnul de exaltare alternată cu perioade duplicitare, dualiste. Încet, încet, însă, are loc reluarea mersului direct al faptelor pe făgașul normal, ceea ce ar trebui să ne bucure. Numai că Venus și Saturn se află într-un careu strâns pe tot parcursul lunii aprilie 2017. Ceea ce înseamnă că relațiile, indiferent de natura și nivelul lor (personal, public, international, intern sau extern), sunt predispuse la tensiuni, frustrări și blocaje aproape toată luna. Totodată se remarcă o influență a lui Marte și Uranus. Acestea sunt cele mai agitate planete din sistemul solar, care au un talent grozav de a genera situații de criză, neînțelegere, frustrare. Așadar, în aprilie 2017 pot fi înregistrate probleme de comunicare, erori de judecată, decizii pripite, socoteli greșite, lipsă de concentrare, coordonare defectuoasă a mișcărilor și lipsă de îndemânare, neplăceri legate de contracte, alte acte și documente, neînțelegeri și certuri. Ce ne poate ajuta? Doar determinarea și perseverența. Gândurile pozitive, optimismul, încrederea, credința și desigur, nu în ulimul rând înțelepciunea.

Lidia Delendrea

Nou!

Astrologia, psihologia și parapsihologia, toate împreună

În premieră, vom combina trei noțiuni – astrologia, psihologia și parapsihologia.  La acest domeniu vom vorbi despre cum acționează astrele asupra psihicului nostru și ce putem face pentru a depăși orice obstacol cât de mic. În ceea ce privește parapsihologia, pentru cei care cred în îngerași vă vom spune ce sfaturi vă transmit ei, prin intermediul nostru. Persoanele care doresc să afle ce le rezervă astrele sau ce mesaje au pentru ei îngerașii nu trebuie decât să scrie pe e-mail: prenumele (nu este important numele de familie), data nașterii (ziua, luna, anul). Ar fi bine pentru sfaturile îngerilor, precu și pentru o evaluare totală a stării de sănătate, să trimiteți și fotografia completă (nu numai capul, de exemplu). Veți primi informații și recomandări.

Lidia Delendrea

Ce prevăd astrele în privința sănătății pentru 2017

BERBEC

În ceea ce priveşte sănătatea, berbecii nu au de ce se plânge în 2017. Se recomandă prudenţă în perioadele de retrogradare a planetei Mercur, care este guvernatorul casei sănătăţii Berbecului: prima săptămână din ianuarie 2017, 10 aprilie – 3 mai, 13 august – 6 septembrie, 3 – 23 decembrie.

 TAUR

Noul an este ocazia perfectă pentru nativii Taur să acorde mai multă grijă sănătaţii şi aspectului general. Vor avea parte de multă energie la începtul anului, şi dacă vor avea grijă acest lucru se va menţine până la sfârşitul anului.

 GEMENI

Starea de sănătate se va îmbunătăţii după începutul lunii octombrie. Ar putea exista o stare de oboseală, dar per total anul 2017 va fi mai blând cu sănătatea decât 2016. De asemenea modul de viaţă a nativiilor acestei zodii se va îmbunătăţii în noul an.

 RAC

Sănătatea va fi un subiect sensibil pentru nativii raci, dar vor remarca o îmbunătăţire, în special în a doua jumătate a anului.

 LEU

Relaxarea este cuvântul-cheie pentru Lei în 2017! Dacă sunt bine odihiţi, au mintea limpede şi se îngrijesc de sănătatea lor, Leii vor avea parte de cele mai spectaculoase schimbări (în bine) în noul an.

 FECIOARĂ

Anul 2016 lasă ceva urme asupra sănătăţii, căci Fecioarele vor intra în noul an cu o răceală. Pe parcursul anului, însă, nimic semnificativ nu pune în pericol stare de sănătate a acestor nativi.

 BALANŢĂ

Energia va domina anul 2017 în cazul Balanţelor. Acestea sunt puse pe treabă şi nimic nu le va opri din ceea ce îşi propun. Sănătatea va fi punctul forte al acestor nativi în noul an. Doar la sfârşitul anului trebuie puţină atenţie la răcelile de sezon!

 SCORPION

Cu sănătatea nu este de joacă, iar Scorpionii ar trebui să ştie asta. Din neglijenţă, se vor resimţi ceva necazuri la capitolul sănătate. Nu trebuie să existe delăsări în ceea ce priveşte starea de sănătate şi nici tratamentul după ureche. Este indicată vizita unui medic speicalist!

 SĂGETĂTOR

Nu trebuiesc evitate controalele de rutină, în special pentru nativii acestei zodii. Poate în general Săgetătorii se simt bine, însă un control în plus nu strică niciodată!

 CAPRICORN

Mare atenţie în prima lună a anului la capitolul sănătate! S-ar putea ca mesele bogate să afecteze nativii acestei zodii. Se vor semnala câteva probleme cu nivelul de colesterol.

 VĂRSĂTOR

Sănătatea nu va fi chiar punctul forte al Vărsătorilor, însă dacă vor acorda atenţie la dietă şi vor renunţa la gustările din timpul nopţii, aceşti nativi vor avea energie şi se vor simţi bine pe tot parcursul noului an!

 PEŞTI

La capitolul sănătate, 2017 se anunţă un an presărat cu câte o răceală, ori câte o migrenă supărătoare, însă nu este nimic îngrijorător. Pentru Peşti este recomandat sportul, căci ajută la întărirea sistemului imunitar şi la menţinerea siluetei.

Sursa: Mediafax