Tratamentul cu bioenergie

0

Fiecare dintre noi are energie în propriul său corp. ”Ați atins vreodată pe cineva și ați simțit un șoc electric? E un semn foarte clar că trupurile noastre sunt pline de energie electromagnetică”, spune Seka Nikolic, explicând că aceasta este bioenergia pe care ea însăși o utilizează inclusiv ca autotratament. În cartea sa ”Poți să te vindeci singur”, Seka Nikolic mai spune că ținând palmele deasupra corpului unui om poate simți cum i se deplasează energia: ”Știu ce organe sau ce celule sunt dezechilibrate, știu unde există un deficit, un exces sau un blocaj energetic. E ca și cum i-aș citi trecutul medical cu mâinile. Apoi îmi folosesc propria energie pentru a-i reacorda nivelurile energetice la frecvența corectă și a-l readuce la o stare mai bună de sănătate. De multe ori mă gândesc la mine ca la un transformator”.

Nimeni nu trebuie să încerce singur, fără o pregătire prealabilă. Găsim astăzi cursuri de Reiki și altele de acest gen. Rețelele de socializare sunt pline de astfel de anunțuri. Mai ales în cazul în care dorim să ajutăm altă persoană. Aici există riscul de a ajuta pe cineva dăruind propria noastră energie, fapt care va atrage epuizarea noastră energetică.

Există persoane specializate, dar și ele au trecut prin greutăți până la găsirea formulelor ideale de tratament, care să nu le afecteze propria sănătate. Și aceasta deoarece există riscul să fie ajutat un om, iar celălalt să preia problemele… Puteți citi în acest sens cărțile lui Serghei Nikolaevici Lazarev, cunoscut bioenergetician și vindecător din Rusia.

                                                                           Ligia Beatrice Vasilescu, psiholog