Vindecarea cu ajutorul minții este o realitate

0

Trăim într-o eră în care la baza vieții pământene stau trei principii esențiale – energia, vibrația și gândul.  În jurul corpului nostru se află un câmp de energie, prin care emitem vibrații și gânduri. Pentru că telepatia există. Și aceasta înseamnă că gândul nostru pornește în Univers și se materializează, chiar dacă este bun sau rău. Până și vindecarea cu ajutorul minții a devenit o realitate.

În cartea sa, ”Vindecarea cu ajutorul minții”, Lisa Rankin demonstrează prin trimitere la o multitudine de dovezi științifice că este posibil să ne vindecăm singuri. Dispunem de mintea subconștientă. Și o putem accesa de fiecare dată când avem nevoie, mai ales în cazul unei afecțiuni, chiar și pentru o banală răceală.

”Mintea subconștientă este plină de convingeri preluate de la părinți, profesori și alte persoane care ne-au influențat în copilărie. Acestea ne umplu mintea cu programe care ne influențează întreaga viață, atât timp cât nu învățăm să ne reprogramăm mintea subconștientă”, spune Lisa Rankin.

Înlăturarea gândului negativ este primul pas. Sugestia și autosugestia. ”Foarte mulți oameni sunt programați să gândească negativ despre starea lor de sănătate încă de la cea mai fragedă vârstă. Majoritatea copiilor învață că atunci când corpul se îmbolnăvește trebuie să meargă la doctor și să fie tratați. Atunci când un copil își julește genunchiul, părinții rareori spun – Bine, scumpule. Acum  genunchiul tău se poate focaliza asupra vindecării sale”, potrivit opiniei dr. Rankin.

O frică atrage după sine atacul de panică. Și imediat problema medicală capătă proporții uriașe. Dacă anulăm frica și recurgem la autosugestie, în sens pozitiv, vindecarea cu ajutorul minții este asigurată.

Pentru mai multe amănunte, vă recomanda să citiți cartea mai sus menționată sau să căutați pe Internet materiale informative în acest sens.

                                                                  Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: www.pixabay.com